Skip to main content

Fullstack .NET developer

Aplica ya
Mapa de ubicación: Wijnegem, Belgium Full time R1264564

Descripción del trabajo

Jij de job, wij de rest!
Wil je meewerken aan softwaretoepassingen die gebruikt worden in de farmaceutische sector? Dan ben je bij Smart IT Systems, een onderdeel van IQVIA, op de juiste plaats. Voor onze vestiging in Wijnegem zoeken wij een fanatieke ervaren .Net Senior developer die in de eerste plaatse vooral ons e-commerce platform www.PharmInTouch.be mee zal ondersteunen en verder uitbouwen. Je bent een gemotiveerde teamplayer die ook zelfstandig kan werken.

Smart IT biedt een gevarieerde job bij een enthousiast team met ruimte voor initiatief en persoonlijke ontwikkeling en waarin een informele sfeer en een goede samenwerking centraal staan.

Over je job
Als .Net senior developer zal je instaan voor het ontwikkelen van nieuwe en het verbeteren van bestaande applicaties binnen je team. Hiertoe sta je in voor het ontwerpen, programmeren, testen, corrigeren en documenteren van de toepassingen.

Inschattingen qua werk hebben voor jou geen geheimen, je bent in staat om de product owner te ondersteunen bij het opdelen van de te ontwikkelen features.

Over jou

  • Je hebt bij voorkeur minstens een bachelor diploma IT of gelijkwaardig door ervaring
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, positieve mindset en wilt jezelf altijd blijven ontwikkelen
  • Je hebt ervaring of ambities in het begeleiden van developers en je weet hoe je hen kunt coachen en motiveren zodat ze nog beter worden in hun vak.
  • Grondige kennis van Microsoft SQL Server & datamodellering
  • Kennis en ervaring met C#, ASP.NET Core, MVC, Web API, …
  • Kennis van HTML5, CSS3, JavaScript, React, Bootstrap, jQuery
  • Goede kennis van GIT
  • Kennis van Xamarin (cross-platform iOS, Android, Windows) is een pluspunt
  • Je draagt kwaliteit hoog in het vaandel en hebt ervaring met of sterke interesse in unit testing en automatisering van systeemtesten
  • Je spreekt vloeiend Nederlands, vous parlez bien le Français, and of course also English

Over ons
Je komt terecht in een stabiel bedrijf waarbij je als .NET ontwikkelaar wordt betrokken in het proces. Bovendien kan je rekenen op een aangename werksfeer en een motiverend salarispakket met extralegale voordelen (bedrijfswagen, groeps- en hospitalisatieverzekering, ...) op basis van je kwalificaties en prestaties.

Zullen we samenzitten?
Wil jij een job waar je kan werken aan uitdagende projecten? Solliciteer dan nu bij ons en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

#LI-SABINESTERCKX

At IQVIA, we believe in pushing the boundaries of human science and data science to make the biggest impact possible – to help our customers create a healthier world. The advanced analytics, technology solutions and contract research services we provide to the life sciences industry are made possible by our 70,000+ employees around the world who apply their insight, curiosity and intellectual courage every step of the way. Learn more at jobs.iqvia.com.

Aplica ya

Únase a la red de talentos de IQVIA

Regístrese hoy y le informaremos cuando haya puestos disponibles que coincidan con sus intereses profesionales.

Únase a nuestra red
Top of page