Skip to main content

Working Student

Aplica ya
Mapa de ubicación: Solna, Sweden Part time R1260499

Descripción del trabajo

IQVIA är ett globalt, ledande företag med fokus på hälsodata, teknologi och avancerad analys. IQVIA arbetar med alla aktörer inom hälso- och sjukvårdssektorn; från läkemedels- och medicinteknikföretag till landsting och myndigheter, både i Sverige och globalt, med visionen att stödja dessa aktörer och vara med och bidra till att föra utvecklingen framåt. IQVIA har kontor i Nordens alla 4 länder med 500+ anställda i regionen.

Om tjänsten

Nu söker vi en student som vill jobba extra under studietiden, i en roll med fokus på marknadsundersökningar och relaterade aktiviteter. Arbetsuppgifterna kommer innebära support i olika uppdrag åt våra kunder inom hälso- och sjukvårdssektorn.

IQVIA är en flexibel arbetsplats, så du är välkommen att arbeta där det passar dig bäst – hemifrån och/eller från vårt kontor i Solna.

Tillexempel kommer du att:

  • Bistå i arbetet med kvalitativa och kvantitativa analyser samt rapporter och presentationer av olika typer av hälsodata.

  • Arbeta med administrativa uppgifter vid uppstart av medicinska studier, så som interaktion med sites.

  • Genomföra djupintervjuer per telefon med läkare, patienter och andra intressenter inom hälso- och sjukvårdsområdet.

  • Sammanfatta kvalitativa resonemang och ge struktur till källmaterial med varierande ursprung.

Vi ser gärna att du:

  • Har en Kandidatexamen inom Hälsovetenskap, Biomedicin, Farmaci/Farmakologi eller likvärdigt.

  • Talar och skriver flytande svenska och engelska.

  • Har ett intresse för dataanalys samt goda kunskaper i Excel och PowerPoint.

  • Har grundläggande kunskaper om svensk hälso- och sjukvård och dess aktörer, liksom de globala och lokala läkemedels- och medicinteknikföretag som är verksamma på den svenska marknaden.

  • Har möjlighet att arbeta 5 – 10 timmar per vecka parallellt med dina studier. Arbetstiderna är flexibla och kan anpassas efter dina studier.

Om du är student med fokus på något område inom hälso- och sjukvård, och vill ha ett meningsfullt och meriterande deltidsjobb under studietiden – sök nu!!

Du är varmt välkommen med din ansökan!

IQVIA is a leading global provider of advanced analytics, technology solutions and clinical research services to the life sciences industry. We believe in pushing the boundaries of human science and data science to make the biggest impact possible – to help our customers create a healthier world. Learn more at https://jobs.iqvia.com

Aplica ya

Únase a la red de talentos de IQVIA

Regístrese hoy y le informaremos cuando haya puestos disponibles que coincidan con sus intereses profesionales.

Únase a nuestra red
Top of page